Maak nu uw afspraak

Om een afspraak te maken, hebben we een handig online boekingssysteem beschikbaar. Je kunt eenvoudig een datum en tijd kiezen die het beste bij jouw schema past. Vul gewoon het formulier in en we bevestigen je afspraak zo spoedig mogelijk. We raden je aan om ruim van tevoren te boeken om zeker te zijn van beschikbaarheid.De totale duur van een fotoshoot bedraagt ongeveer een half uurtje. Dit omvat de tijd die nodig is voor de voorbereiding, de fotosessie zelf. We willen ervoor zorgen dat je voldoende tijd hebt om te genieten van de ervaring en tegelijkertijd een prachtig resultaat te krijgen.

Waar?

We hebben twee geweldige opties om jou van dienst te zijn. Ten eerste, je kunt een bezoek brengen aan onze studio, gelegen in het Roeselarse. We willen u graag ontvangen in de Kapelhoekstraat 77 Roeselare Beveren.

Maar dat is niet alles! We begrijpen dat het soms handiger is om in het comfort van je eigen huis een fotoshoot te laten plaatsvinden. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om bij jou thuis te komen. We brengen onze expertise en apparatuur mee, zodat je kunt genieten van een persoonlijke fotosessie op een locatie die voor jou het meest geschikt is.

Voorwaarde

Bij MijnIrisFoto streven we ernaar om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen. We verwelkomen graag groepen en families voor een gezamenlijke fotoshoot. Houd er echter rekening mee dat we kinderen onder de 6 jaar momenteel niet kunnen fotograferen. Het is soms moeilijk om jonge kinderen stil te laten zitten voor een langere tijd, wat van invloed kan zijn op de kwaliteit van de foto’s.